11 december 2013

The blood of Elvis on your hands

11 juli
Jag bor i tält. Det är inte så illa, det står en vanlig säng i tältet, en solladdad lampa, ett bord. Det kommer personal och städar och bäddar, jag lyckas inte riktigt få fram att jag gärna bäddar själv.
Jag har en kompis som tittar förbi då och då. Han, eller hon, trippar runt på mitt tak, och mina väggar, och jag tror att hen gör rätt som håller sig på andra sidan tyget.
Överlag är jag betydligt mindre skraj för kryp nu, än för två månader sen. Jag gillar kanske inte att det kommer in en spindel i tältet, men hen får vara där, så länge, tills jag orkar jaga rätt på den. Hade det hänt i april hade JAG gått ut. Det spelar roll hur stora dom är. Upp till en femkrona är OK. Större, nja... då blir det lätt en promenad. Så småningom har jag samlat nog mod och går in och mosar även dom riktigt stora krypen.

Några meter bort ligger vattenbrynet. Tidvattnet är dramatiskt, beror mycket på en långgrund strand. Jag hör skillnad mellan hög- och lågvatten. Skvalpet låter annorlunda, frekvensen långsam eller snabb. Men att man sover bättre till vågskvalp? Humbug!

Murder on my mind / The Hellacopters / Rock & roll is dead

Bloggarkiv