24 januari 2014

Back to nothingness

24 augusti

Home sweet home.

Nu drar jag. Frukost i loungen på flygplatsen i Nadi, väldigt goda mackor med väldigt god marmelad. (Friends...) Ombord på planet till Hong kong, 10 timmar i lyx i businessclass. Väldigt lätt att bli beroende av detta...

Loungen i Hong kong. Förberedd på utbudet den här gången, med dusch, dator, god mat. Sköna fåtöljer, supertrevlig personal. Att åka hem 30 timmar i ekonomiklass hade inte varit lika trevligt. Nu är resan visserligen slut, men jag har i alla fall väldigt trevligt på hemvägen.
Vidare mot London, 13 timmar till, över natten. Myser med filmer och god mat i mitt lilla stols-ägg, bjuds på jasminte och m&m´s, frukost med omelett, korv, nyvärmda croissanter, små marmeladburkar. Som sagt - lätt att bli beroende av businessclasslyx. Shoppar sprit och smink på Heathrow, min nyköpta kabinväska fylls till bredden med taxfree.

Här har jag varit. 4 månader, 6 länder (ok, Franska polynesien är bara ett territorie, och Cooköarna är bara delvis självständigt, så fyra då?), 5 huvudstäder (3, om ni är petiga), för många språk för att räkna, 32 olika boenden på 12 öar och två landmassor, 200 000 kronor. Var det värt det?

Better be home soon / Crowded house / Temple of low men

Bloggarkiv